logo hvit2

Kjokken color

Cafe color

Catering colorVi er tilbake

Vi har kommet ned fra fjellet med ny meny for våren!
 
Den finner du HER 
Bestill bord på 611 83 970 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Vi sees!

Velkommen til oss

 

Øyeblikk skal tas vare på – enten de er små eller store. Vi syns til og med de bør feires! Og nettopp fordi livet består av både spesielle anledninger og hverdager, ønsker vi deg velkommen .

God mat,rett og slett

Vårt beste verktøy er ikke våre skarpe kniver eller gode ovner, men den lokale, kortreiste maten av sesongens råvarer. Vi er stolt av å samarbeide med lokale produsenter om å gi din mage en opplevelse – enten du vil spise lite, stort, dyrt eller billig. Et besøk hos oss skal være en nytelse i helhet, der drikke, miljø og service skal stå i stil med maten. Alt du finner på din tallerken er laget fra bunn, med en varm, generøs og personlig touch som viktigste ingrediens. Vi har oppdaget hvor fantastisk det smaker når det tradisjonsrike møter spennende matkulturer, og vi inspireres stadig til nye sammensetninger. Lenge Leve Maten!

Salle Privée – intime rom

Som navnet så fint sier, så er dette vår private avdeling for lukkede selskaper inntil 10 personer. Dette lille pusterommet er etterspurt både innen næringslivet og selskaper som ønsker litt ekstra privatliv. Våre «Exclusive insiders» vil ofte nyte matroen i denne klubben, og det anbefales at du reserverer i god tid.

 

Kjøkken og Bar

Vi mener at mat skal være en opplevelse og en kveld ute skal føles like befriende som en liten ferie, uansett hvilken dag det er i uken. Hos oss ønsker vi alle sanser velkommen til bords, i tidløs design og intim atmosfære, med mål om at du skal bli vidunderlig mett og hjertens fornøyd. La oss friste og forfriske med stolte menyer av sesongens beste råvarer og god mat – rett og slett!

Private selskap

Vi utvidet restauranten i 2013 så i tillegg til hovedavdelingen, har vi nå to intime rom som kan stenges av for lukkede selskap, med plass til henholdsvis åtte og ti personer. Avdelingene er etterspurt både av næringslivet som bruker Lasse Liten i representasjonssammenheng og av private selskap som ønsker å sitte uforstyrret. Det kan lønne seg å reservere disse rommene tidlig.