logo hvit2

Kjokken color

Cafe color

Catering color 

Øyeblikk skal tas vare på – enten de er små eller store. Vi syns til og med de bør feires! Og nettopp fordi livet består av både spesielle anledninger og hverdager, ønsker vi deg velkommen .

God mat,rett og slett

Vårt beste verktøy er ikke våre skarpe kniver eller gode ovner, men den lokale, kortreiste maten av sesongens råvarer. Vi er stolt av å samarbeide med lokale produsenter om å gi din mage en opplevelse – enten du vil spise lite, stort, dyrt eller billig. Et besøk hos oss skal være en nytelse i helhet, der drikke, miljø og service skal stå i stil med maten. Alt du finner på din tallerken er laget fra bunn, med en varm, generøs og personlig touch som viktigste ingrediens. Vi har oppdaget hvor fantastisk det smaker når det tradisjonsrike møter spennende matkulturer, og vi inspireres stadig til nye sammensetninger. Lenge Leve Maten!

Salle Privée – intime rom

Som navnet så fint sier, så er dette vår private avdeling for lukkede selskaper inntil 10 personer. Dette lille pusterommet er etterspurt både innen næringslivet og selskaper som ønsker litt ekstra privatliv. Våre «Exclusive insiders» vil ofte nyte matroen i denne klubben, og det anbefales at du reserverer i god tid.