logo hvit2Lyst til å jobbe som servitør?

Lasse Liten er en vel etablert restaurant på Gjøvik, som siden 1998 har jobbet under  mottoet ”en opplevelse for magen”. Med fokus på de beste råvarer og smakfulle måltider, er restauranten i stadig vekst og derfor søker vi flere dyktige og smilende servitører til vårt team.  Du vil ha varierte arbeidsoppgaver med alt fra klargjøring av lokaler og oppdekking, til åpning, servering, noe barservering, kasseoppgjør og stengerutiner.

Vi ønsker at du kan starte så snart som mulig og at du jobber 2-3 kvelder i uka og annenhver lørdag.

Les mer …

Husk å kjøpe billetter til årets Sommerslagere!

Billettsalget på Billettservice for kjøp av billetter til årets Sommerslagere på Gjøvik gård og matservering fra oss på Lasse Liten er godt i gang. Vi lager som vanlig en deilig sommerbuffet som du kan nyte i seilet før showet sparker i gang. I fjor ble alle show utsolgt, så det lønner seg å ikke sitte for lenge på gjerdet å vente! Du kan også lese mer om både showet, maten og hvilke datoer det spilles på sommerslagere.no.

 

Våren og sommerens meny

Det går mot varmere tider. Våren er i anmarsj og før vi vet ordet av det er sommeren her og. I restauranten har vi nå skiftet til årets vår- og sommermeny med mange spennende fristelser og det bør definitivt være noe for enhver smak. Sesongens beste råvarer står som alltid i fokus og av de har kokkene har tryllet sammen de deiligste retter. Vi håper du tar turen til oss og finner dine favoritter!

Se hele vårmenyen her.

Bordbestillinger gjør du på tlf. 611 83 970

Gjest på egen fest - vi fikser maten!

Vi heier fram sol og sommer og med sola kommer selskapene, sommerfestene og feiringene! Vår og sommer er høysesong for catering for oss på Lasse Liten, og mye er under planlegging allerede. Bryllup, dåp, konfirmasjoner, jubileer og sommeravslutninger - vi stiller gjerne opp uansett hvilken begivenhet som skal feires.
 

Les mer …

Helaften på Urbane Totninger

Urbane Totninger-gjengen er i full gang med manusskriving og vi er trygge på at showet blir minst like bra som i fjor, og året før og året før der og de før der igjen :) 

Vi har selvfølgelig også i år servering i Melkefabrikken på noen av showdatoene, så om du har billetter til show - gjør det til en helaften og spis hos oss før eller etterpå!
 
Les mer for ledige datoer.
 

Les mer …

Lasse Liten 15 år!

Lasse Liten feiret i 2013 hele 15 år på Gjøvik, noe vi er veldig stolte av. Og den 1. desember, på første søndag i advent, var venner og kjente samlet i restauranten til feiring. Nesten 150 personer deltok, det ble servert mat og drikke, vi hadde godteriposer til barna, og ikke minst en utfordrende Lasse Liten-quiz. Quizen viste seg å være noe vanskelig, så det var ingen som klarte å få absolutt alle ni spørsmålene riktig, men det var noen som hadde fått med seg det meste. Det ene spørsmål hadde vi forsåvidt feilkalkulert litt på, så ingen av alternativene er helt riktige, så kanskje ikke så rart at ingen fikk alt riktig ... :)

Les mer …

Lutefisk på julemenyen

Endelig kan du få lutefisk på Lasse Liten! Vi er stolte av å presentere vår à la carte-meny for førjulstiden og julen. La deg friste av de beste retter tilberedt etter alle kunstens regler. Nytt av året er at vi har lutefisk på menyen, som vi håper mange vil prøve!

Se julemenyen her...

Gi noe som smaker! Vi selger gavekort

På Lasse Liten café & deli på CC Gjøvik finner du alltid gaveforslag til enhver anledning. Små gaver, store gaver, søte gaver, spicy gaver, mektige gaver (i alle fall hvis du spiser mye om gangen)  - rett og slett noe for alle om det skal passe til bursdag, morsdag, vertinnegave eller om du har andre grunner til å gi noen en oppmerksomhet. Og er du usikker på hva den du skal kjøpe gave til liker - kjøp et gavekort!

 

 

Ny hjemmeside

Vi har gitt hjemmesiden vår et realt ansiktsløft. Håper du liker den! 

Stolt hilsen fra alle oss på Lasse Liten!