logo hvit2Lasse Liten 15 år!

Lasse Liten feiret i 2013 hele 15 år på Gjøvik, noe vi er veldig stolte av. Og den 1. desember, på første søndag i advent, var venner og kjente samlet i restauranten til feiring. Nesten 150 personer deltok, det ble servert mat og drikke, vi hadde godteriposer til barna, og ikke minst en utfordrende Lasse Liten-quiz. Quizen viste seg å være noe vanskelig, så det var ingen som klarte å få absolutt alle ni spørsmålene riktig, men det var noen som hadde fått med seg det meste. Det ene spørsmål hadde vi forsåvidt feilkalkulert litt på, så ingen av alternativene er helt riktige, så kanskje ikke så rart at ingen fikk alt riktig ... :)

Vinneren av middag for to på Lasse Liten ble Sigmund Komperud! Gratulerer! Se forøvrig video av trekningen på våre Facebooksider :)

Her er spørsmålene, alternativene og fasit: 

Spørsmål 1

Carin og Lasse åpnet dørene i gamle Bonaparte-kjelleren i november 1998. Hvilket år flyttet vi til dagens lokaler?

1) 2000

X) 2001 

2) 2002

Riktig svar: 2001

 

Spørsmål 2

I løpet av vårt jubileumsår har vi skapt et nytt menykonsept her i restauranten. Dette handler om prinsippet "sharing menu", det er variert og sosialt og har blitt veldig populært. Hva kaller vi måltidet?

1) Det svenske smörgåsbordet

X) Platos Variados

2) Lasse Litens kalasmeny

Riktig svar: Lasse Litens kalasmeny

 

Spørsmål 3

I 2009 startet vi en avdeling på CC Gjøvik og vår virksomhet og staben i Lasses Army ble med det betydelig større. Våre sesonger gjør at staben er i stadig regulering og noen uker i året dobles antall ansatte. Hvor mange sterke armer er i sving hos oss i løpet av et driftsår?

1) 48 armer

X) 112 armer

2) 146 armer

Riktig svar: 112 armer

 

Spørsmål 4

Lasse Liten Café & Deli har med årene blitt en viktig brikke i vår virksomhet. Det gir våre ansatte varierte arbeidstider og vi har gleden av å være på lag med en av Gjøviks største arbeidsplasser. Det er både motiverende og inspirerende, og ikke minst har det gitt oss mulighet til å  nå flere kunder. Kan du gjette hvor mange liter kaffe vi serverer i løpet av et år på CC?

1) 10 000 liter

X) 25 0000 liter

2) 35 000 liter

Riktig svar: 25 000 liter

 

Spørsmål 5

Lasse Liten har i sitt sortiment noen svenske tradisjoner, blant annet "smörgåstårtan". Kan du gjette hvor mange personer vår aller største levering av "smörgåstårta" til en enkelt kunde har vært?

1) 1000 personer

X) 350 personer

2) 780 personer

Riktig svar: 1000 personer! (Bestilt av Østre Toten Kommune)

 

Spørsmål 6

Lasse Liten har gjennom henholdsvis fem og åtte år samarbeidet med de glade showgjengene i Urbane Totninger og Sommerslagere. Hvor mange kilo potetsalat har blitt servert i forbindelse med disse showene tilsammen gjennom årene?

1) 28 000 kg

X) 47 000 kg

2) 72 000 kg

Riktig svar: Vel, her har vi regnet litt feil, så det riktige svaret ligger nok nærmere 12 000 kilo, men da sier vi at det laveste alternativet er riktig. Altså 28 000 kg :)

 

Spørsmål 7

Lasse Liten har en fin og fargerik skare ansatte som vi er veldig stolte av og som representerer mange nasjonaliteter. Hvor mange ulike land er representert hos Lasse Litens ansatte?

1) 4 land

X) 5 land

2) 7 land

Riktig svar: 7 land! Norge, Sverige, Filippinene, Thailand, Iran, New Zealand og Hviterussland.

 

Spørsmål 8

Hvor mange ganger har Lasse Liten vært omtalt som gasellebedrift i Dagens Næringsliv?

1) 1 gang

X) 2 ganger

2) 3 ganger

Riktig svar: 3 ganger

 

Spørsmål 9

Hvor mange timer i en normal uke er vi på Lasse Liten bemannet (tilsammen på restauranten og i café & deli)?

1) 155 timer

X) 168 timer

2) 170 timer

Riktig svar: 170 timer

 

Tusen takk til alle som kom og feiret dagen med oss, takk også for alle blomster og hilsener, og hjertelig tusen takk til alle våre supre gjester som kommer igjen og igjen! We love you <3     

Dessverre var vi så opptatt med å kose oss på selve dagen, at vi glemte å ta bilder for å forevige anledningen, så om noen av dere som var til stede tok noen fine bilder vi kan låne, hadde vi satt veldig pris på det. 

Takknemlige klemmer fra alle oss på Lasse Liten