logo hvit2Gjest på egen fest - vi fikser maten!

Vi heier fram sol og sommer og med sola kommer selskapene, sommerfestene og feiringene! Vår og sommer er høysesong for catering for oss på Lasse Liten, og mye er under planlegging allerede. Bryllup, dåp, konfirmasjoner, jubileer og sommeravslutninger - vi stiller gjerne opp uansett hvilken begivenhet som skal feires.
 
Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen den perfekte menyen til nettopp ditt selskap, og lager hjemmelaget mat av ypperste kvalitet med sesongens beste råvarer. Vi har lang erfaring med alle typer selskap, og vårt mål er at du skal føle deg trygg når du bestiller mat fra oss - en ting mindre å bekymre seg for, rett og slett :) Tapas, koldtbord, 3-retters eller helt egendefinerte menyer. Vi tar gjerne i mot en utfordring!
 
Om det er noe du lurer på, så ring oss på 611 83 970 eller send e-post til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Vi har fortsatt noe ledig kapasitet i de fleste perioder framover, men de mest travle datoene begynner å fylle seg opp - spesielt på dager det er konfirmasjoner!
 
Vi har laget noen forslag på cateringmenyer du kan se HER, men vi setter også sammen spesialtilpassede menyer til nettopp ditt selskap!
 
Vi snakkes da :)