logo hvit2

  • Hjem
  • Catering
  • Enkle retter til hverdags eller fest - sommer 2018


Enkle retter til hverdags eller fest - sommer 2018

Enkle retter til hverdags eller fest
Catering trenger ikke være avansert, stort og dyrt for å være vellykket. Nedenfor følger noen forslag som er velprøvde Lasse Litenklassikere.
 
 ”Smørgåstårta”
Smørbrødkake på svensk vis. Tre lag brød fylt med mange delikatesser i en herlig blanding, bla. ost, skinke, og skalldyr. Foruten at den smaker helt vidunderlig er ”smørgåstårtan” også et syn for øyet. Minimum 10 personer. Perfekt til mingel, lunsj eller andre festlige sammenkomster.
Pris/ pers 125,-
 
Pai servert med kaldskåret ytrefilet.
Velg mellom vegetarpai med spinat og chili, klassisk ost- og skinkepai, kjøttdeig- og fetaostpai eller skalldyrpai. Serveres med variert salat og vårt goda brød.
-Perfekt til lunsj eller lettere middag!
Pris/pers: 165,-
 
Thailandsk kyllinggryte
med kokosmelk, sitrongress og ingefær. Serveres med ris, Lasses hjemmebakte brød og salat med sukkererter, vårløk.
Pris/pers:175,-
 
Biff Burgund.
En fransk kjøttgryte med bacon, sopp, løk og rødvin. Serveres med ovnsbakt klyftpoteter, variert salat og hjemmebakt brød.
pris/pers: 225,-
 
Lasses gode og spicy kyllinglasagne.
Serveres med yoghurtdressing og grønn salat med cherrytomater, oliven og rødløk. Så klart med Lasse Litens gode brød også!
Pris/pers: 175,-
 
Greske karbonader
Grillede greske karbonader med fetaost, hvitløk og friske urter
Sereres med ovnsbakte rotgrønnsaker og klyftpoteter, yougurtdressing og variert salat med cherry tomater, sukkererter, rødløk og mye mer. Oliven, aioli og hjemmebakt brød følger så klart med J
Pris/pers 215,-