logo hvit2Praktisk info

Vårt mål er å gi deg best mulig service i forbindelse med catering. Her er litt informasjon som er nyttig å vite før du bestiller. Vi vet at det kan være mye å tenke på når man planlegger selskap. Vi har med tiden fått en smule erfaring med hva som skal til av praktiske forberedelser forøvrig, både for små og store selskap. Denne erfaringen bruker vi gjerne till å hjelpe deg hvis det er ønskelig!

Maten leveres smakfullt pyntet og dekorert, og utkjøring er gratis så fremt deres lokalisering er innen rimelig avstand fra Lasse Liten. Øvrige adresser etter avtale. Naturligvis er det også mulig å hente maten her hos oss i Trondheimsveien 5. Dersom det er ønske eller behov for at en av våre kokker eller øvrig personal er til stede under anretning og servering, tilbyr vi selvfølgelig denne tjenesten mot en avtalt timepris så sant vi har kapasitet.

Utleie av porselen, bestikk og glass har vi som en ekstra service til deg som bestiller catering hos oss. Maten vi leverer kommer på Lasse Litens porselen og anretningsutstyr. Vi tar gjerne oppvasken, men er veldig glade for at du leverer det ferdig skyllet!