logo hvit2



Selskapsmeny Julen 2017

For selskaper fra 8 personer
 
Gjelder fra 15 November 2017
 
Slå på stortromma og spis kokkens delux meny.
Et velkomponert måltid, der kokkene har plukket ut favoritter som byr på deilige smaksopplevelser og gode kombinasjoner. Med sesongens gode råvarer får du både tradisjonelle retter og noe helt utenom det vanlige!
 
 
Soyaglasert andebryst
Servert med plomme- og løkchutney, plukksalat og wontonchips.
Allergener: hvetegluten, melk, selleri
 
***
 
Puttes fisk- og skalldyrsuppe
Servert med sesongens fisk, skalldyr og grønnsaker
Allergener: melk, selleri, fisk og skalldyr
 
***
 
Smørstekt Steinbit
Servert med rødbetrisotto, appelsinglasert beter- og løk, hollandaisekrem og purreløkcrisp
Allergener: melk og fisk
 
***
 
Grillet Hjortebiff
Servert med hvitløk- og hvitvinsslynget savoykål, aspargesbønner, smørbakt småpotet og kremet steinsoppsaus
Allergener: melk og selleri
 
***
 
Sjokolademousse og vaniljemarinerte multer
Servert med karamellflarn og friske bær
Allergener: melk, nøtter og hvetegluten
 
 
3-retter 535,- 4-retter 625,- 5-retter 695,-