logo hvit2



A la Carte - Jul 2017

Forretter:
 
Hvitløksbrød 85,-
På Lasse Litens vis …
Allergener: hvetegluten, melk
Garlic bread à Lasse Liten
 
Santa kristina- og rødbetscarpaccio 120,-
Med chevretoast, balsamico- og honningsirup og ristede pinjekjerner
Allergener: melk og hvetegluten
Beetroot carpaccio with santa kristina ham
With toast and chevre, balsamic-and honey syrup and roasted pinenuts
 
Rakørret 125,-
Serveres på tradisjonelt vis
med lefse, smør, rødløk og rømme.
Allergener: hvetegluten, melk, fisk,
Fermented trout
Traditionally with potato flatbread, butter, red onions and sour cream
 
Puttes fisk-og skalldyrsuppe 145,-
Servert med sesongens fisk, skalldyr og grønnsaker
Allergener: melk, selleri, fisk og skalldyr
Creamed fish- and shellfish soup
Served with seared seafood and vegetables
 
Soyaglasert andebryst 130,-
Servert med plomme- og løkchutney, plukksalat og wontonchips.
Allergener: hvetegluten
Soy glazed duck breast
Served with plum- and onion chutney, fresh salad and wonton chips
 
Hovedretter:
 
Indrefilet av okse 345,-
Med cognac- og rosèpeppersaus, urteristet sopp- og aspargesbønner og kremet potetkake
Allergener: selleri, melk
Tenderloin of beef
Served with cognac- and rosé pepper sauce, sautée of herbs, mushrooms and french beans, and a creamed potato cake
 
Juletallerken 305,-
Ribbe, medisterkake og julepølse med godt tilbehør.
Hjemmelaget rødkål, lefse, poteter, rørte tyttebær og julesaus.
Allergener: hvetegluten, melk
Norwegian Christmas platter
Traditional with pork belly, christmas patties and christmas sausage. Homemade red cabbage, potato flat bread, potatoes, stirred lingonberries and christmas sauce.
  
Smørstekt Steinbit 335,-
Med rødbetrisotto, appelsinglasert bete- og løk, hollandaisekrem og purreløkscrisp.
Allergener: fisk, melk og selleri
Panfried wolffish 335,-
Beetroot risotto, orange glazed beet- and onion , and crisps of leek
 
Grillet hjortebiff 375,-
Servert med hvitløk- og hvitvinsslynget savoykål, aspargesbønner, smørbakt småpotet og kremet steinsoppsaus
Allergener: melk og selleri
Grilled venison
Served with garlic-and white wine sautéed savoy cabbage, french beans, butter roasted potatoes and creamed porcini sauce
 
Bakt Torsk 295,-
Servert med broccolini, potet og østersopp smaksatt ingefær og sitrongress.
Ristede pistasjnøtter, og soya- og chilismør
Allergener: melk, pistasjenøtter og fisk
Baked cod
Served with broccolini, potatoes and oyster mushroom perfumed with ginger and lemongrass. Roasted pistachios and soy- and chili butter
 
Skogsoppterte 265,-
Servert med appelsinglasert bete- og løk, kremet steinsoppsaus og purreløkscrisp
Inneholder: Hvetegluten og melk
Mushroomtart
Served with orange glazed beet- and onion, creamed porcini sauce and crisps of leek
  
Desserter:
 
Bjørneklem 115,-
Lune bjørnebær, vaniljeis og eggelikør.
Allergener: egg, melk
Warm blackberries
vanilla ice cream and eggnod
 
Hjemmelaget krokanis 120,-
Servert med salt karamell og nøttebunn.
Allergener: melk, egg og nøtter
Homemade ice cream, stirred with caramelized almonds
With salt caramel and nuts
 
Sjokolademousse og vaniljemarinerte multer 125,-
Servert med karamellflarn og friske bær
Allergener: melk, egg, hvete gluten og nøtter
Chocolate mousse and cloudberries in vanilla
With caramel chips and fresh berries
 
Konfektkake med mango 110,-
Servert med appelsinmarmelade, vaniljeis og karamelliserte nøtter
Allergener: melk, nøtter og hvetegluten
Chocolate cake with mango
With orange marmelade, vanilla ice cream and caramelized nuts
 
Tre sorters kaffegodt 85,-
Spør din servitør hva som serveres i kveld :)
Petits fours
Ask your waiter what’s on the menu for tonight :)